concert: The Kik in Flint op WOENSDAG 25 MEI 2022

  • The Kik
    Geuzenpop 2012
  • The Kik
    Torenpop 2012
    © Gertjan van der Loo
WO.
25 MEI
THE KIK 20:15 uur Flint, Amersfoort
2022
Hoofdprogramma The Kik

EXTRA INFORMATIE

In Hertaalt Eurovisie neemt The Kik een ieder mee langs ouder- en nieuwerwets Eurovisie Songfestival materiaal. Door Dave von Raven eigenhandig hertaald. Origineel en briljant uitgevoerd zoals alleen The Kik dat kan.

Op uitnodiging van Beau van Erven Dorens speelde The Kik op volstrekt eigen wijze bekende Eurovisie Songfestival hits rond de 2021 editie vanuit Rotterdam. The Kik slingerde deze op de spreekwoordelijke band en bracht de vijf hertalingen als een EP uit. Dit smaakte naar meer. Al jaren steekt Dave von Raven zijn fascinatie en liefde voor het bekendste muziekfestival van (in ieder geval) Europa, niet onder stoelen of banken. En dan met name die voor de kwalitatief hoogstaande popsongs. Denk aan Abba, France Gall en aan The Common Linnets. Maar ook aan Dana International en Bucks Fizz. Een muzikale theatervoorstelling doorspekt van (on)gein.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Flint in Amersfoort? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The Kik in Flint plaatsvindt.

Foto's van The Kik

Foto The Kik te Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag Foto The Kik te Torenpop 2012 Foto The Kik te Torenpop 2012 Foto The Kik te Into The Great Wide Open 2013 - dag 1 Foto The Kik te The Kik - 27/10 - Hedon Foto The Kik te The Kik - 09/11 - Gebr. de Nobel
 
Bekijk alle 138 foto's van The Kik

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws