PODIUM: Flint Amersfoort

 
foto Flint Amersfoort
logo Flint Amersfoort
ADRES Coninckstraat 60 3811 WK Amersfoort Nederland
zoek overnachting
 

Flint AGENDA

Bekijk de complete Flint Amersfoort concertagenda
logo Flint Amersfoort
ADRES Coninckstraat 60 3811 WK Amersfoort Nederland
zoek overnachting
 

ALGEMENE INFORMATIE

Inwoners van Amersfoort weten het al langer: Theater en Congrescentrum Flint is ‘where the action is’! Flint is een theater en congrescentrum dat onlosmakelijk verbonden is met het culturele leven in Amersfoort. Flint bestaat in naam dan ook al sinds 1977. Tot ieders schrik brandt in 1990 brandt het oude pand af. Gelukkig herrijst Flint weldra we..

Bekijk alle Flint Amersfoort informatie
 

Overnachten na een concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van de Flint in Amersfoort? Hieronder vind je een aantal opties. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

ROUTE EN KAART

Met de auto

Vanuit de richting Utrecht
De A28 volgen in de richting Amersfoort. Net voor het knooppunt Hoevelaken de afslag Amersfoort (afrit 8) nemen. Einde afrit links, onder het viaduct door. U bevindt zich op de Hogeweg. Volg de borden richting centrum. Na het passeren van de twee benzinestations aan uw linkerhand gaat u bij de stoplichten rechtsaf (Flierbeeksingel). Gemeentelijke P-ve..

Bekijk complete route naar Flint Amersfoort
 

TICKETVERKOOP

Bespreekbureau
Het bespreekbureau van Flint is tijdens het theaterseizoen geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur. Tijdens deze uren kunt u kaarten aan de balie verkrijgen of tele..

Bekijk alle Flint ticketinformatie