concert: The Kik in Theater aan de Schie op WOENSDAG 16 MAART 2022

  • The Kik
    Eurosonic Noorderslag 2013
    © Erik Knevelbaard
  • The Kik
    Geuzenpop 2012
WO.
16 MRT
THE KIK 20:15 uur Theater aan de Schie, Schiedam
2022
Hoofdprogramma The Kik

EXTRA INFORMATIE

In Hertaalt Eurovisie neemt The Kik een ieder mee langs ouder- en nieuwerwets Eurovisie Songfestival materiaal. Door Dave von Raven eigenhandig hertaald. Origineel en briljant uitgevoerd zoals alleen The Kik dat kan.

Op uitnodiging van Beau van Erven Dorens speelde The Kik op volstrekt eigen wijze bekende Eurovisie Songfestival hits rond de 2021 editie vanuit Rotterdam. The Kik slingerde deze op de spreekwoordelijke band en bracht de vijf hertalingen als een EP uit. Dit smaakte naar meer. Al jaren steekt Dave von Raven zijn fascinatie en liefde voor het bekendste muziekfestival van (in ieder geval) Europa, niet onder stoelen of banken. En dan met name die voor de kwalitatief hoogstaande popsongs. Denk aan Abba, France Gall en aan The Common Linnets. Maar ook aan Dana International en Bucks Fizz. Een muzikale theatervoorstelling doorspekt van (on)gein.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Theater aan de Schie in Schiedam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The Kik in Theater aan de Schie plaatsvindt.

Foto's van The Kik

Foto The Kik te Torenpop 2012 Foto The Kik te The Kik - 27/10 - Hedon Foto The Kik te The Kik - 09/11 - Gebr. de Nobel Foto The Kik te Indian Summer Festival 2015 Foto The Kik te The Kik - 27/10 - Hedon Foto The Kik te Incubate 2011
 
Bekijk alle 138 foto's van The Kik

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws