concert: Racoon in Nieuwe Luxor Theater op ZATERDAG 04 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Racoon
    Pinkpop 2012 - Zondag
    © Erik Knevelbaard
  • Racoon
    Racoon - 31/10 - Nieuwe Luxor Theater
    © Charles Batenburg


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Racoon in Nieuwe Luxor Theater) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
04 DEC
RACOON Nieuwe Luxor Theater, Rotterdam
2021
Hoofdprogramma Racoon

EXTRA INFORMATIE

Racoon bracht 22 januari 2020 de nieuwe single Het Is Al Laat Toch uit. Dit was het eerste levensteken van hun nieuwe semi-akoestische Nederlandstalige album dat in het najaar van 2020 zou verschijnen en gepaard zou gaan met een tour door ons land... tot corona haar intrede deed. Nu gaat Racoon alsnog de theaters langs!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Foto's van Racoon

Foto Racoon te Racoon - 22/04 - AFAS Live Foto Racoon te Dauwpop 2006 Foto Racoon te Indian Summer Festival 2015 Foto Racoon te Racoon - 25/3 - TivoliVredenburg Foto Racoon te Concert At Sea 2015 Foto Racoon te Racoon - 6/4 - Klokgebouw
 
Bekijk alle 300 foto's van Racoon

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws