concert: The Hex Dispensers in Vera op ZONDAG 28 AUGUSTUS 2022

ZO.
28 AUG
THE HEX DISPENSERS Mainstage, 20:00 uur Vera, Groningen
2022
Hoofdprogramma The Hex Dispensers

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zondag 30 augustus 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zondag 28 augustus 2022.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets The Hex Dispensers in Vera
Tickets The Hex Dispensers:
zo 28 aug
Vera, Groningen
€ 12,00

EXTRA INFORMATIE

De Amerikaanse garagepunk band The Hex Dispensers werd 6 juni 2006 (6/6/6) opgericht. Muzikaal zitten ze zo ongeveer tussen The Wipers, The Ramones en The Misfits in. Daarnaast wordt hun stomende garagepunk gekarakteriseerd door horror- en b-film geïnspireerde teksten. De band hield het voor gezien in 2017, maar in hun actieve jaren hebben ze drie albums uitgebracht bij Alien Snatch! Records en vier keer getourd door Europa.

In 2020 komt de Texaanse band weer samen voor een beperkt aantal shows om daarna weer van de radar te verdwijnen. In 2015 speelde de band voor het laatst in VERA en dit was zo legendarisch dat ze als tweede eindigden in de VERA Poll. Natuurlijk bleef het niet bij één concert, maar als we de band moeten geloven kon dit (voorlopig) wel eens de laatste worden. Don't miss out!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Vera in Groningen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Vera in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The Hex Dispensers in Vera plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Leden die hier naar toe willen