concert: The Hex Dispensers in Vera op ZONDAG 30 AUGUSTUS 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Hex Dispensers in Vera) verplaatst naar zondag 28 augustus 2022.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
30 AUG
THE HEX DISPENSERS Mainstage, 20:15 uur Vera, Groningen
2020
Hoofdprogramma The Hex Dispensers

EXTRA INFORMATIE

De Amerikaanse garagepunk band The Hex Dispensers werd 6 juni 2006 (6/6/6) opgericht. Muzikaal zitten ze zo ongeveer tussen The Wipers, The Ramones en The Misfits in. Daarnaast wordt hun stomende garagepunk gekarakteriseerd door horror- en b-film geïnspireerde teksten. De band hield het voor gezien in 2017, maar in hun actieve jaren hebben ze drie albums uitgebracht bij Alien Snatch! Records en vier keer getourd door Europa.

In 2020 komt de Texaanse band weer samen voor een beperkt aantal shows om daarna weer van de radar te verdwijnen. In 2015 speelde de band voor het laatst in VERA en dit was zo legendarisch dat ze als tweede eindigden in de VERA Poll. Natuurlijk bleef het niet bij één concert, maar als we de band moeten geloven kon dit (voorlopig) wel eens de laatste worden. Don't miss out!