concert: Aafke Romeijn in TivoliVredenburg op DONDERDAG 07 OKTOBER 2021

DO.
07 OKT
AAFKE ROMEIJN Cloud Nine, 20:15 uur TivoliVredenburg, Utrecht (door: EKKO )
2021
Hoofdprogramma Aafke Romeijn
Toegang 13 euro

EXTRA INFORMATIE

NEDERLANDSTALIGE ELECTROPOP DIE RAAKT EN UITDAAGT.

Zelfbenoemd ongekroond koningin van de Nederlandstalige electropop, maar ook nog eens schrijver en dichter - bij Aafke Romeijn bestaan grenzen tussen disciplines haast niet. Zo sluit deze release-tour van haar nieuwe album Godzilla aan op meest recente dichtbundel Leegstand. Eerste single Zelf gaat diep en eerlijk in over leven met een depressie, en hoe een partner offers maakt zonder enige verwachting. Een mooi, kwetsbaar en herkenbaar nummer dat gaat waar maar weinigen durven te gaan. Met een gevoel voor taal, sfeer en verhaal zet Romeijn wederom een eclectisch album neer dat raakt en uitdaagt. Dit najaar in TivoliVredenburg in samenwerking met EKKO!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Aafke Romeijn in TivoliVredenburg plaatsvindt.

Foto's van Aafke Romeijn

Foto Aafke Romeijn te Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag Foto Aafke Romeijn te Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag Foto Aafke Romeijn te Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag Foto Aafke Romeijn te Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag
 
Bekijk alle 4 foto's van Aafke Romeijn

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws