concert: YIN YIN in EKKO op DONDERDAG 25 NOVEMBER 2021

  • YIN YIN
    Metropolis Festival 2019
    © Charles Batenburg
  • YIN YIN
    Metropolis Festival 2019
    © Charles Batenburg
DO.
25 NOV
YIN YIN 20:30 uur EKKO, Utrecht
2021
Hoofdprogramma YIN YIN
Toegang 14 euro

EXTRA INFORMATIE

ZUID-OOST AZIATISCHE FOLKLORE VERFIJND MET DISCOFUNK EN JAREN 70 PSYCHROCK

Dit duo bestaande uit Kees Berkers en Yves Lennertz gelooft niet alleen in oosterse muziek, maar ook in oosterse wijsheid. Zo graven ze naast in de krochten van hun brein ook in de platenbakken op zoek naar vergeten thaifunk, disco en city pop. Daardoor zou je ze met hun instrumentale, zweverige gitaarloopjes al het Nederlandse antwoord op Kikagaku Moyo en Khruangbin kunnen noemen, maar dat heb je niet van ons. De band stond afgelopen jaren op ieder denkbaar festival dat dansen hoog in het vaandel heeft. 2021 wordt het jaar waarin er ook nieuwe muziek uit zal komen. Verwacht dit najaar weer een heerlijke Thaise psychedelic funk party in EKKO.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de EKKO in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat YIN YIN in EKKO plaatsvindt.

Foto's van YIN YIN

Foto YIN YIN te Life I Live 2019 Foto YIN YIN te Metropolis Festival 2019 Foto YIN YIN te Life I Live 2019 Foto YIN YIN te Metropolis Festival 2019 Foto YIN YIN te Life I Live 2019 Foto YIN YIN te Metropolis Festival 2019
 
Bekijk alle 11 foto's van YIN YIN

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws