concert: Jett Rebel in Paard op ZONDAG 20 FEBRUARI 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Jett Rebel
    Pinkpop Persconferentie 2014
    © Erik Knevelbaard
  • Jett Rebel
    Festival deBeschaving 2014
    © Tim van Veen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Jett Rebel in Paard) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZO.
20 FEB
JETT REBEL Grote Zaal, 20:30 uur Paard, Den Haag
2022
Hoofdprogramma Jett Rebel

EXTRA INFORMATIE

JETT REBEL: PRE-APOCALYPSE PARTY TOUR
Eindelijk, ‘we’ mogen weer. Clubs en zalen bruisen van activiteit en uiteraard is ook Jett Rebel van de partij. Met een nieuw album op zak (vanaf 20 augustus in de winkels) en de song “Love Right Now’ die al maanden niet van de radio is te branden. Omdat we ook dát nodig hebben met z’n allen: liefde.

Deze hoopvolle song plus acht andere typische Rebel-pareltjes zijn terug te vinden op ‘Pre-Apocalypse Party Playlist’, een album dat Jett Rebel schreef alsof de rest van de wereld niet bestond, en de verwachtingen van die wereld evenmin. Een album dat alles meedraagt dat hij in zijn leven heeft geleerd. Dat alles vertegenwoordigt waar hij van houdt, dat hij is. 20 februari 2022 is hij te zien in PAARD!

Foto's van Jett Rebel

Foto Jett Rebel te Jett Rebel - 19/11 - TivoliVredenburg Foto Jett Rebel te Metropool Open Air met Jett Rebel - 08/07 - Openluchttheater Hertme Foto Jett Rebel te Jett Rebel - 19/11 - TivoliVredenburg Foto Jett Rebel te Jett Rebel - 04/02 - Ahoy Foto Jett Rebel te Indian Summer Festival 2015 Foto Jett Rebel te Indian Summer Festival 2017 - Zaterdag
 
Bekijk alle 393 foto's van Jett Rebel

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws