concert: Opera Alaska in Merleyn op DONDERDAG 04 NOVEMBER 2021

  • Opera Alaska
    Opera Alaska - 07/07 - Paradiso
    © Arend Jan Hermsen
  • Opera Alaska
    Opera Alaska - 07/07 - Paradiso
    © Arend Jan Hermsen
DO.
04 NOV
OPERA ALASKA 22:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2021
Hoofdprogramma Opera Alaska
Voorprogramma Mazey Haze
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Opera Alaska in Merleyn
Tickets Opera Alaska:
do 04 nov
Merleyn, Nijmegen
€ 14,50

EXTRA INFORMATIE

In Opera Alaska bundelen singer-songwriter Marien Dorleijn en gitarist Marzio Scholten hun krachten. Dit resulteert in speelse indie, dansbare grooves, dromerige melodieën en, bovenal, ijzersterke songs. Een toevallige ontmoeting in de IKEA was de vonk die nodig was om dit duo bij elkaar te brengen. Ze delen een liefde voor songwriting, gear en muziek maken.

Op papier geen voor de hand liggende combinatie, maar in de praktijk blijken ze elkaar perfect aan te vullen. Afzonderlijk van elkaar hebben beiden inmiddels hun sporen verdiend in de Nederlandse muziekscene. Dorleijn als songwriter en frontman van de indieband Moss. Scholten verdiende zijn sporen met zijn werk als gitarist en bandleider van diverse projecten. In de studio worden ze versterkt door drumster Lisa Ann Jonker.

Vorig jaar verscheen Opera Alaska’s debuutalbum ‘The Stream’. Een betoverend mooie plaat vol meanderende gitaarmelodieën en dromerige indie.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Merleyn in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Opera Alaska in Merleyn plaatsvindt.

Foto's van Opera Alaska, Mazey Haze

Foto Opera Alaska te Opera Alaska - 07/07 - Paradiso Foto Opera Alaska te Opera Alaska - 07/07 - Paradiso Foto Opera Alaska te Opera Alaska - 07/07 - Paradiso Foto Opera Alaska te Opera Alaska - 07/07 - Paradiso Foto Opera Alaska te Opera Alaska - 07/07 - Paradiso Foto Opera Alaska te Opera Alaska - 07/07 - Paradiso
 
Bekijk alle 15 foto's van Opera Alaska

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws