concert: Lucas Hamming in Doornroosje op ZONDAG 28 NOVEMBER 2021

  • Lucas Hamming
    Rigby - 06/10 - Tivoli
    © Marieke Waalwijk
  • Lucas Hamming
    Popronde Enschede 2012
    © Marieke Waalwijk
ZO.
28 NOV
LUCAS HAMMING Rode Zaal, 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Lucas Hamming
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Lucas Hamming in Doornroosje
Tickets Lucas Hamming:
zo 28 nov
Doornroosje, Nijmegen
€ 18,50

EXTRA INFORMATIE

In 2016 leert Nederland Lucas Hamming kennen als één van de grote talenten uit het tv-programma De Beste Singer-Songwriter. Daarna wordt hij samen met zijn band de huisband van DWDD. Dat Lucas Hamming een echt podiumdier is heeft hij ondertussen ook wel bewezen; hij staat op Pinkpop, speelt in een groot aantal zalen en brengt daarnaast ook nog eens 2 albums uit in 3 jaar tijd. Met zijn melodieuze poprocknummers en bewonderingswaardige gitaarspel pakt hij menig concertzaal een ‘theater-tussenjaar’ als o.a. Johnny in All Stars, Judas in The Passion, de rockopera Tommy met zijn band in het Concertgebouw en ook nog zijn winst van het enorm populaire programma Maestro, keert Lucas weer terug naar zijn muziek. Dat kan niemand zijn ontgaan, want met de release van de track ‘Falling’, die het zeer goed doet in de hitlijsten, is Lucas weer helemaal terug in zijn element. En in het najaar van 2021 komt dan eindelijk het nieuwe album uit, dat de naam ‘POSTPONED’ zal gaan dragen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Lucas Hamming in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van Lucas Hamming

Foto Lucas Hamming te Lucas Hamming - 13/12 - Paradiso Foto Lucas Hamming te Bevrijdingsfestival Utrecht 2016 Foto Lucas Hamming te Lucas Hamming - 01/04 - Patronaat Foto Lucas Hamming te Lucas Hamming - 13/12 - Paradiso Foto Lucas Hamming te ParkCity Live 2016 Foto Lucas Hamming te Huntenpop 2016
 
Bekijk alle 111 foto's van Lucas Hamming

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws