concert: Jimmy Diamond in Merleyn op DONDERDAG 21 OKTOBER 2021

DO.
21 OKT
JIMMY DIAMOND 22:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2021
Hoofdprogramma Jimmy Diamond
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Jimmy Diamond in Merleyn
Tickets Jimmy Diamond:
do 21 okt
Merleyn, Nijmegen
€ 12,00

EXTRA INFORMATIE

Vanavond twee bands met als gemene deler opwindende gitaarpartijen en bezeten dikke grooves. Jimmy Diamond vervoert ons naar de americana en roots rock van de seventies die doordrenkt is met indie rock. Muziek met rauw gitaarwerk en pedal steel, dat zorgt voor een episch geluid.

De leden van Jimmy Diamond vormen de linker- en rechterhand van Tim Showalter’s Strand of Oaks. Als Jimmy Diamond staan ze op eigen benen, maar stroomt er een soortgelijk DNA door de muzikale bloedbanen. In het najaar van 2020 verscheen hun eerste officiële release ‘Airplane’

Severant is een nieuw en opkomende band uit Eindhoven. Ze combineren hun liefde voor de jaren 60 met die van de vroege jaren 70. Aan dit geheel voegen ze graag een tikkeltje duisternis toe. Severant haalt hun invloeden uit bands als Pink Floyd en The Devil’s Blood, verwacht prachtige melodieën en harmonieën die zweven op een diepe groove. Met als contrast karakteristieke zware gitaarpartijen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Merleyn in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Jimmy Diamond in Merleyn plaatsvindt.

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws