concert: Kraantje Pappie in Doornroosje op ZATERDAG 20 NOVEMBER 2021

  • Kraantje Pappie
    Torenpop 2012
    © Gertjan van der Loo
  • Kraantje Pappie
    Werfpop 2012
ZA.
20 NOV
KRAANTJE PAPPIE Rode Zaal, 19:45 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Kraantje Pappie
Voorprogramma Mick Spek
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Kraantje Pappie in Doornroosje
Tickets Kraantje Pappie:
za 20 nov
Doornroosje, Nijmegen
€ 25,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Kraantje Pappie is een van de meest succesvolle rappers die Nederland ooit voortbracht. Zijn driedelige albumreeks ‘Crane’ verschafte naast een groots, eigen en elektronisch geluid een verzameling dikke hits als ‘Waar is Kraan?’, ‘Feesttent’, ‘Pompen’ en ‘De Manier’. Ook het derde album ‘Crane III’ behaalde de gouden status.

Talloze optredens in Nederland en België en grote shows op o.a. Rock Werchter, Pukkelpop, Noorderslag, Lowlands, Pinkpop en Dutch Valley bezorgden hem een onschendbare live-reputatie. Hoewel er weinig zaken in dit leven zeker zijn wijst de geschiedenis ondubbelzinnig uit dat Kraantje Pappie elk feest glansrijk transformeert in een kolkende zee van drank, zweet en extase.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Kraantje Pappie in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van Kraantje Pappie, Mick Spek

Foto Kraantje Pappie te Werfpop 2012 Foto Kraantje Pappie te Pinkpop 2019 - Zondag Foto Kraantje Pappie te Mama's Pride 2014 Foto Kraantje Pappie te Bevrijdingsfestival Overijssel - 05/05 - Zwolle Foto Kraantje Pappie te Kraantje Pappie - 8/12 - 013 Foto Kraantje Pappie te Solar Weekend 2012
 
Bekijk alle 146 foto's van Kraantje Pappie
Bekijk alle 3 foto's van Mick Spek

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws