concert: Kraantje Pappie in Neushoorn op ZATERDAG 23 OKTOBER 2021

  • Kraantje Pappie
    Werfpop 2012
  • Kraantje Pappie
    Torenpop 2012
    © Gertjan van der Loo
ZA.
23 OKT
KRAANTJE PAPPIE AA-Security Arena, 20:00 uur Neushoorn, Leeuwarden
2021
Hoofdprogramma Kraantje Pappie
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Kraantje Pappie in Neushoorn
Tickets Kraantje Pappie:
za 23 okt
Neushoorn, Leeuwarden
€ 25,00

EXTRA INFORMATIE

Alex van Zouwen – beter bekend als Kraantje Pappie – weet iedereen om zijn vinger te winden. Zijn driedelige albumreeks ‘Crane’ is een groot succes. Naast dat de albums een heel eigen geluid bevatten, bevat het ook verschillende gouden en platina hits als ‘Waar is Kraan?’, ‘Feesttent’, ‘Pompen’ en ‘De Manier’. Gewapend met nieuwe ervaring, nieuwe muziek, nieuwe decors en nieuwe merchandise, maakt lil Craney zich klaar voor de POP UP clubtour. Hoewel er weinig zaken in dit leven zeker zijn, wijst de geschiedenis ondubbelzinnig uit dat Kraantje Pappie elk feest – van festival tot bierschuur – glansrijk transformeert in een kolkende zee van drank, zweet en extase.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Neushoorn in Leeuwarden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Kraantje Pappie in Neushoorn plaatsvindt.

Foto's van Kraantje Pappie

Foto Kraantje Pappie te Kraantje Pappie - 23/2 - TivoliVredenburg Foto Kraantje Pappie te Kraantje Pappie - 14/12 - TivoliVredenburg Foto Kraantje Pappie te Zo. Festival 2014 Foto Kraantje Pappie te Appelpop 2014 Foto Kraantje Pappie te Werfpop 2018 Foto Kraantje Pappie te Kraantje Pappie - 8/12 - 013
 
Bekijk alle 146 foto's van Kraantje Pappie

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws