concert: Kaleo in De Roma op DONDERDAG 20 JANUARI 2022

  • Kaleo
    Kaleo - 14/11 - AFAS Live
    © Irwan Notosoetarso
DO.
20 JAN
KALEO 20:00 uur De Roma, Antwerpen
2022
Hoofdprogramma Kaleo
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Kaleo in De Roma
Tickets Kaleo:
do 20 jan
De Roma, Antwerpen
€ 32,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De IJslandse rockband KALEO geeft op vrijdag 21 januari 2022 een concert in AFAS Live in Amsterdam. Het concert is onderdeel van de Fight or Flight Tour.

Met meer dan 1 miljard wereldwijde streams en talloze uitverkochte headlineshows, heeft KALEO bewezen een wereldwijd fenomeen te zijn. Zo verkocht de band hun eerste Amerikaanse headline-tour volledig uit, waren ze een opvallende verschijning op grote festivals zoals Coachella, Lollapalooza en Bonnaroo en verzorgden ze meerdere keren het voorprogramma van de Rolling Stones.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de De Roma in Antwerpen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Kaleo in De Roma plaatsvindt.

Foto's van Kaleo

Foto Kaleo te Kaleo - 14/11 - AFAS Live Foto Kaleo te Rock Werchter 2018 - Zondag Foto Kaleo te Paleo Festival 2018 Foto Kaleo te Kaleo - 14/11 - AFAS Live Foto Kaleo te Kaleo - 14/11 - AFAS Live Foto Kaleo te Paleo Festival 2018
 
Bekijk alle 35 foto's van Kaleo

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws