Kaleo met hun 'Fight or Flight Tour' langs de Roma en Afas Live

review: Kaleo - 14/11 - AFAS Live Kaleo
Kaleo met hun 'Fight or Flight Tour' langs de Roma en Afas Live
Door RobZ op 21 juni 2021 - 10:58 De IJslandse (retro) rockband Kaleo kondigt een flinke wereldwijde 'Fight or Flight' tournee aan. De band slaat Nederland en België gelukkig niet over. Kaleo geeft namelijk in januari concerten in de Roma en Afas Live!

Sinds de release van hun goud-gecertificeerde doorbraakalbum A/B uit 2016, geniet KALEO wereldwijde bekendheid met hun alternatieve rock sound. Het album bracht meerdere hitsingles voort: het GRAMMY-genomineerde No Good en het goudverkopende All The Pretty Girls. Het tweemaal Platinum-gecertificeerde nummer Way Down We Go werd gebruikt in diverse populaire televisieseries zoals Grey's Anatomy en Riverdale.

Met meer dan 1 miljard wereldwijde streams en talloze uitverkochte headlineshows, heeft KALEO bewezen een wereldwijd fenomeen te zijn. Zo verkocht de band hun eerste Amerikaanse headline-tour volledig uit, waren ze een opvallende verschijning op grote festivals zoals Coachella, Lollapalooza en Bonnaroo en verzorgden ze meerdere keren het voorprogramma van de Rolling Stones. Kaleo speelde in 2018 voor het laatst in de lage landen. Toen gaf de band een optreden op Rock Werchter. In 2017 gaf Kaleo concerten in de Afas Live en Lotto Arena.

In het kader van de Fight or Flight Tournee staat Kaleo op 20 janauri 2022 in de Roma te Antwerpen en een dag later, op 21 janauri in de Afas Live in Amsterdam. Tickets voor beide concerten gaan op vrijdag 25 juni om 10:00 uur in de voorverkoop. In Antwerpen kost een ticket 32 euro en voor het concert in de Afas Live ben je 39 euro kwijt. Via deze link koop je tickets voor Kaleo in de Roma en hier voor Kaleo in de Afas Live. Zoals altijd kunnen we je weer een email sturen met de juiste ticketlink om je te herinneren aan de start van de voorverkoop. Hier stel je een ticketreminder in voor het concert van Kaleo in Antwerpen en hier voor Kaleo in Amsterdam.

BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Kaleo in De Roma
Tickets Kaleo
KIES TICKET
do 20 jan
Kaleo
De Roma, Antwerpen
€ 32,00
vr 21 jan
Kaleo
AFAS Live, Amsterdam
€ 39,20
vr 21 jan
Kaleo | Gold Vip
AFAS Live, Amsterdam
€ 89,60
vr 21 jan
Kaleo | Premium Vip
AFAS Live, Amsterdam
€ 114,80
Rag N Bone Man Rag'n'Bone Man

NIEUWE EUROPESE TOURNEE RAG'N'BONE MAN LANGS...Rag ’n’ Bone Man geeft 14 concerten in het kader van zijn 'Life By...

Hang Youth

HANG YOUTH OP CLUBTOUR IN HET NAJAAR Hang Youth gaat op clubtour. Dit najaar komen podia in alle hoeken van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.