concert: Wolter Kroes in Openlucht Theater Amsterdamse Bos op ZONDAG 12 SEPTEMBER 2021

  • Wolter Kroes
    Nacht van Oranje - 29/04 - Ahoy
    © Charles Batenburg
  • Wolter Kroes
    Nacht van Oranje - 29/04 - Ahoy
    © Charles Batenburg
ZO.
12 SEP
WOLTER KROES 20:00 uur Openlucht Theater Amsterdamse Bos, Amstelveen
2021
Hoofdprogramma Wolter Kroes

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 12 september 2021.
Dat is 960 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Wolter Kroes in Openlucht Theater Amsterdamse Bos
DEZE Wolter Kroes TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
zo 12 sep
Openlucht Theater Amsterdamse Bos, Amstelveen
€ 32,00

EXTRA INFORMATIE

Afgelopen jaar vierde de altijd enthousiaste Wolter Kroes zijn 30-jarig jubileum met een nieuw album en uitverkochte shows in Carré en de AFAS Live. En toch ontbrak er nog één locatie: Het Amsterdamse Bostheater! Ontroering, feest, dansen en zingen: we hebben hier hele nachten van liggen dromen en op zondag 12 september 2021 gaat het echt gebeuren!

Het kan niet anders dan een succes worden wanneer het uitzinnige bostheater los gaat terwijl hits als ‘Ik Heb De Hele Nacht Liggen Dromen’ en ‘Viva Hollandia’ door het bos klinken. Maar het zijn niet alleen de feestnummers, maar ook de prachtige ballads als ‘Ik Ben Je Prooi’ en ‘Laat Me Los’ die perfect passen in de intieme setting van het openluchttheater. Wolter zelf kijkt ook erg uit naar dit concert: “Ik vind het geweldig om als eerste volkszanger deel te mogen uitmaken van Live At Amsterdamse Bos. Ik heb zoveel zin om samen met mijn band een concert in dit mooie theater te mogen geven. Het zal een magische avond worden!”

Foto's van Wolter Kroes

Foto Wolter Kroes te Nacht van Oranje - 29/04 - Ahoy Foto Wolter Kroes te Nacht van Oranje - 29/04 - Ahoy Foto Wolter Kroes te Nacht van Oranje - 29/04 - Ahoy Foto Wolter Kroes te Muziekfeest Van Het Jaar 2023 - 08/12 - Ziggo Dome
 
Bekijk alle 4 foto's van Wolter Kroes

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws