Wolter Kroes viert 35 jarig jubileum met nieuw album en show in het Concertgebouw

Wolter Kroes
Wolter Kroes viert 35 jarig jubileum met nieuw album en show in het Concertgebouw
Door MartinaFagel op 13 maart 2024 - 11:16 Al ruim 35 jaar is Wolter Kroes een bekende in de Nederlandse muziekindustrie met diverse hits op zijn naam waaronder ‘Viva Hollandia’, ‘Ik Heb De Hele Nacht Liggen Dromen’ en zijn recente single-releases ‘Haal Alles Uit Het Leven’ en ‘De Bierkraan’.

Wolter brengt op 15 maart zijn nieuwe single ‘Alles Wat Ik Wil’ uit en komt dit jaar met meer nieuwe muziek, waarvan het eerste deel van zijn album Eindeloos op 12 april verschijnt als onderdeel van een tweeluik. Het tweede deel zal in het najaar verschijnen. Als kers op de taart staat de zanger op 31 mei in Het Concertgebouw Amsterdam met zijn eigen show.

Op vrijdag 31 mei betreedt Wolter het podium van Het Concertgebouw in Amsterdam. Ondanks dat dit zeker niet Wolter zijn eerste grote show is, is dit wel de eerste keer dat hij een eigen show heeft in Het Concertgebouw. Het wordt een magische avond vol met ballads en er word natuurlijk een feest van gemaakt. De kaartverkoop hiervan start op vrijdag 15 maart om 10.00 uur.

Bestel via deze link jouw ticket voor Wolter Kroes in Het Concertgebouw Amsterdam op 31 mei 2024




Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Wolter Kroes in Concertgebouw
Tickets Wolter Kroes
vr 31 mei
Concertgebouw, Amsterdam
The Roots

THE ROOTS TWEEMAAL NAAR PARADISO EN OOK LANGS... The Roots komt twee keer een show geven in Paradiso, op 29 en 30 juli. Ook...

John Coffey

JOHN COFFEY GEEFT EIND DIT JAAR NIEUWE SHOWS IN... John Coffey is een Nederlandse punkrock/post-hardcore band uit Utrecht. De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.