concert: Fatima Yamaha in Ancienne Belgique (AB) op DINSDAG 07 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Fatima Yamaha
    Rock Werchter 2017 Zondag
    © Anne-Marie Kok
  • Fatima Yamaha
    Rock Werchter 2017 Zondag
    © Anne-Marie Kok


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Fatima Yamaha in Ancienne Belgique (AB)) verplaatst naar zaterdag 01 oktober 2022.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
07 DEC
FATIMA YAMAHA Grote Zaal, 20:00 uur Ancienne Belgique (AB), Brussel
2021
Hoofdprogramma Fatima Yamaha

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor donderdag 15 april 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar dinsdag 07 december 2021.

EXTRA INFORMATIE

Dj en producer Fatima Yamaha is sinds de release van de single What’s A Girl To Do in 2004 gehuld in mysterie. De bijzondere, melancholische dancetrack groeide door de jaren heen en in de platentas van dj’s als Hudson Mohawke, Dixon en Bicep uit tot een tijdloze dansvloerklassieker in underground clubs in Nederland, Engeland en Schotland. Wie Fatima Yamaha was? Volgens de overlevering een jonge vrouw uit Turkije, afkomstig uit een gezin met een Japanse vader en een Turkse moeder. Inmiddels weten we beter: Fatima Yamaha is één van de alter ego’s van de Amsterdamse producer Bas Bron, in Nederland voornamelijk bekend als lid van De Jeugd van Tegenwoordig en de beats die hij maakt voor artiesten als Donnie. De muziek van Bas Bron herken je uit duizenden door de eigenzinnige mix van vintage synthesizers, funky baslijnen en harde beats.

Foto's van Fatima Yamaha

Foto Fatima Yamaha te Amsterdam Dance Event 2017 - Woensdag Foto Fatima Yamaha te Rock Werchter 2017 Zondag Foto Fatima Yamaha te Amsterdam Dance Event 2017 - Woensdag Foto Fatima Yamaha te Rock Werchter 2017 Zondag Foto Fatima Yamaha te Rock Werchter 2017 Zondag Foto Fatima Yamaha te Amsterdam Dance Event 2017 - Woensdag
 
Bekijk alle 9 foto's van Fatima Yamaha

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws