concert: Waylon - My Heroes Have Always Been Cowboys in ATLAS Theater op VRIJDAG 05 NOVEMBER 2021

  • Waylon
    Waylon - 29/10 - Metropool
    © Marieke Waalwijk
  • Waylon
    Bevrijdingsfestival Overijssel 2012
VR.
05 NOV
WAYLON - MY HEROES HAVE ALWAYS BEEN COWBOYS 20:00 uur ATLAS Theater, Emmen
2021
Hoofdprogramma Waylon

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 02 oktober 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar vrijdag 05 november 2021.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De countrykenner herkent in de titel van het concert de start van de 'Outlaw movement' door countryster Waylon Jennings. Nederland heeft zijn eigen Waylon. En Waylon gaat het theater in met zijn persoonlijke verhaal. Een verhaal dat hij al heel lang wil vertellen.

In 'My Heroes Have Always Been Cowboys' vertelt Waylon over zijn liefde voor countrymuziek en is hij openhartig over The Voice, The Common Linnets en zijn privéleven. En uiteraard wordt er muziek gemaakt, heel veel muziek

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de ATLAS Theater in Emmen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Waylon - My Heroes Have Always Been Cowboys in ATLAS Theater plaatsvindt.

Foto's van Waylon

Foto Waylon te Waylon - Top 1000 allertijden in concert - 29/11 - Ahoy Foto Waylon te Waylon - 31/03 - Luxor Live Foto Waylon te Paaspop Schijndel 2010 Foto Waylon te Paaspop Schijndel 2011 Foto Waylon te Waylon - Top 1000 allertijden in concert - 30/11 - Ahoy Foto Waylon te Waylon - 15/06 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 311 foto's van Waylon

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws