concert: Madrugada in Paradiso op MAANDAG 21 MAART 2022

  • Madrugada
    Madrugada - 23/02 - Doornroosje
    © Bernard Bodt
  • Madrugada
    Madrugada - 24/02 - Paradiso
MA.
21 MRT
MADRUGADA Grote Zaal, 20:00 uur Paradiso, Amsterdam
2022
Hoofdprogramma Madrugada
Concert uitverkocht
Madrugada in Paradiso is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
ma 21 mrt
Madrugada
Paradiso, Amsterdam
€ 31,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Volgens onze informatie is dit concert uitverkocht. Mogelijk worden er op Ticketswap nog wel tickets voor Madrugada aangeboden.

EXTRA INFORMATIE

Madrugada, een van de grootste Noorse rockbands aller tijden, is definitief terug. In 2019 vormde het twintigjarig jubileum van het legendarische debuutalbum ‘Industrial Silence’ de directe aanleiding voor een reünie en een grootschalige tournee. Die hereniging beviel zo goed dat de band besloot om samen door te gaan en nieuwe muziek te maken. Waar de vorige tournee vooral in het teken stond van het debuut, kunnen bezoekers zich nu verheugen op een mix van klassiekers en gloednieuwe nummers.

De band bestaat uit Sivert Høyem, Frode Jacobsen en Jon Lauvland Pettersen. Het oorspronkelijk vierde lid van de band, Robert Burås, overleed in 2007. Een jaar na zijn overlijden publiceerde de band hun laatste album ‘Madrugada’ en kondigde daarmee ook het einde van de band aan. In 2022 wordt hij, net als in 2019 en als vanouds, vergezeld door Madrugada-bandleden.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Paradiso in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Madrugada in Paradiso plaatsvindt.

Foto's van Madrugada

Foto Madrugada te Madrugada - 24/02 - Paradiso Foto Madrugada te Madrugada - 23/02 - Doornroosje Foto Madrugada te Madrugada - 23/02 - Doornroosje Foto Madrugada te Madrugada - 24/02 - Paradiso Foto Madrugada te Madrugada - 24/02 - Paradiso Foto Madrugada te Madrugada - 24/02 - Paradiso
 
Bekijk alle 25 foto's van Madrugada

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan

Leden die hier naar toe willen