Winnen: 2x2 kaarten Madrugada

Door cheyenne op 21 april 2008 - 17:02 De Noorse band Madrugada werd opgericht in 1995 als Abbey’s Addoption, maar veranderde de naam in Madrugada. Op 12 juli 2007 overleed bandlid Robert Buras die ook werkte aan een eigen solo project ‘My Midnight Creeps’. Dit jaar brachten ze hun album Madrugada uit die opgedragen is aan Robert Buras. Het goede nieuws is dat dit een geweldige CD is geworden, maar het slechte nieuws is dat dit gelijk het laatste album is van de band.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor het concert van Madrugada in de Paard van Troje.

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op deze kaarten is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar het optreden van Madrugada wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van Madrugada pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent, Heb je nog geen Agendainfo account? Geen nood! Registeren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo gebruikers pagina (met daarin aangegeven dat jij naar Madrugada zou willen) naar [email protected] onder vermelding van Madrugada en vermeldt in het mailtje je naam en adresgegevens.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



engelsevlag_news.jpg3

TWEEMAAL THE DAMNED NAAR NEDERLANDHet Engelse The Damned zal voor twee concerten naar Nederland komen. De...

Dub Trioo

WINNEN: 3X2 KAARTEN DUB TRIO Dub Trio bestaat uit DP Holmes, Stu Brooks en Joe Tomino en is een dub/rock...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.