concert: Spinvis in Openluchttheater De Goffert op ZONDAG 29 AUGUSTUS 2021

  • Spinvis
    Eurosonic Noorderslag 2012
    © Marcel Poelstra
  • Spinvis
    Crossing Border Den Haag 2011
    © Gertjan van der Loo
ZO.
29 AUG
SPINVIS 20:00 uur Openluchttheater De Goffert, Nijmegen (door: Doornroosje )
2021
Hoofdprogramma Spinvis
Toegang 27,50

EXTRA INFORMATIE

Erik de Jong, alias Spinvis, is in twintig jaar uitgegroeid tot één van de meest eigenzinnige en veelzijdige artiesten in het Nederlandse poplandschap. Hij komt met een koffer vol sterke verhalen, en een verzameling prachtige liedjes die eigenlijk meer kleine woordkunstwerkjes zijn. Spinvis betovert zo keer op keer het publiek.

Zijn succesvolle debuutalbum uit 2002 leek moeilijk op te volgen, maar toch wist hij die kwaliteit te evenaren met de mooie, weemoedige platen als ‘Dagen Van Gras, Dagen Van Stro’ en ‘Trein Vuur Dageraad’. Afgelopen najaar is nieuwe plaat ‘7.6.9.6’ verschenen. Een plaat vol prachtig ingekleurde popliedjes die zich op geen andere manier laat omschrijven dan dat het vintage Spinvis is.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op maandag 14 juni 2021 10:00 van start gegaan.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Openluchttheater De Goffert in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Spinvis in Openluchttheater De Goffert plaatsvindt.

Foto's van Spinvis

Foto Spinvis te Welcome To The Village 2017 - Zondag Foto Spinvis te Spinvis - 17/05 - Burgerweeshuis Foto Spinvis te Spinvis - 23/11 - TivoliVredenburg Foto Spinvis te Spinvis - 17/05 - Burgerweeshuis Foto Spinvis te Spinvis - 17/05 - Burgerweeshuis Foto Spinvis te Eurosonic Noorderslag 2012
 
Bekijk alle 109 foto's van Spinvis

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan