concert: Sevn Alias in Melkweg op VRIJDAG 19 NOVEMBER 2021

 • Sevn Alias
  Sevn Alias - 02/12 - Nieuwe Nor
  © Fabian Viester
 • Sevn Alias
  Sevn Alias - 02/12 - Nieuwe Nor
  © Fabian Viester
VR.
19 NOV
SEVN ALIAS Max, 19:00 uur Melkweg, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma Sevn Alias

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zaterdag 19 juni 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar vrijdag 19 november 2021.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Sevn Alias in Melkweg
Tickets Sevn Alias:
vr 19 nov
Melkweg, Amsterdam
€ 14,40 - 17,25

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Sevn Alias, de kroonprins van de straat. De rapper maakt rauwe, grimmige raptracks die overal in Nederland uit de auto's pompt, maar Sevn zelf kijkt voor inspiratie net zo goed naar de nietsontziende trap uit Atlanta. Na de hits ‘Me3lish’ en ‘Kifesh’ is hij niet meer weg te denken in de huidige Nederlandse hiphop scene. Met zijn Twenty Four Sevn-serie heeft hij meerdere platina platen gewonnen. De laatste van de serie, Twenty Four Sevn 4, is laatst uitgekomen en de 23-jarige rapper laat op deze plaat een hongerige, return-to-form Sevn Alias horen, bewapend met klassieke, rauwe teksten over zijn leven, en verhalen over – en ván de straat. Aiming for gold again, niets minder.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Melkweg in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Sevn Alias in Melkweg plaatsvindt.

Foto's van Sevn Alias

Foto Sevn Alias te 3voor 12 Song Van Het Jaar - 8/12 - TivoliVredenburg Foto Sevn Alias te Paaspop Schijndel 2017 - Zaterdag Foto Sevn Alias te 3voor 12 Song Van Het Jaar - 8/12 - TivoliVredenburg Foto Sevn Alias te 3voor 12 Song Van Het Jaar - 8/12 - TivoliVredenburg Foto Sevn Alias te 3voor 12 Song Van Het Jaar - 8/12 - TivoliVredenburg Foto Sevn Alias te Sevn Alias - 02/12 - Nieuwe Nor
 
Bekijk alle 13 foto's van Sevn Alias

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws