concert: Lucas Hamming in Paleistuin van Het Noordbrabants Museum op VRIJDAG 09 JULI 2021

  • Lucas Hamming
    Popronde Enschede 2012
    © Marieke Waalwijk
  • Lucas Hamming
    Rigby - 06/10 - Tivoli
    © Marieke Waalwijk
VR.
09 JUL
LUCAS HAMMING 20:00 uur Paleistuin van Het Noordbrabants Museum, 's-Hertogenbosch
2021
Hoofdprogramma Lucas Hamming

EXTRA INFORMATIE

Deze zomer presenteren Theater aan de Parade, Willem Twee Poppodium en Het Noordbrabants Museum unieke zomerconcerten in het kader van de Bossche Zomer! Vlij jezelf neer op een picknickkleedje in het gras en geniet tijdens een zwoele zomeravond van heerlijke live-muziek. In de sfeervolle ambiance van de Paleistuin van Het NoordBrabants Museum organiseren we geweldige, intieme concerten, iedere donderdag-, vrijdag-, en zaterdagavond van 8 t/m 31 juli.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Paleistuin van Het Noordbrabants Museum in 's-Hertogenbosch? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Lucas Hamming in Paleistuin van Het Noordbrabants Museum plaatsvindt.

Foto's van Lucas Hamming

Foto Lucas Hamming te Popronde Enschede 2012 Foto Lucas Hamming te Damaris Festival 2015 Foto Lucas Hamming te Lucas Hamming - 01/04 - Patronaat Foto Lucas Hamming te De Beste Singer Songwriter - 25/09 - Paradiso Foto Lucas Hamming te Lucas Hamming - 01/04 - Patronaat Foto Lucas Hamming te Bevrijdingsfestival Utrecht 2016
 
Bekijk alle 111 foto's van Lucas Hamming

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws