concert: Lavinia Meijer in Openluchttheater De Goffert op WOENSDAG 14 JULI 2021

  • Lavinia Meijer
    Lavinia Meijer - 25/06 - LantarenVenster
  • Lavinia Meijer
    Lavinia Meijer - 10/06 - Podium Victorie
    © Irwan Notosoetarso
WO.
14 JUL
LAVINIA MEIJER 21:00 uur Openluchttheater De Goffert, Nijmegen (door: Doornroosje )
2021
Hoofdprogramma Lavinia Meijer
Toegang 25

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 14 juli 2021.
Dat is 1009 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De harpiste Lavinia Meijer is een van de meest veelzijdige en toonaangevende harpisten van deze tijd. Zo won ze in 2009 ook de Nederlandse Muziekprijs. Na haar debuut in Carnegie Hall in New York in 2007 wordt ze regelmatig uitgenodigd om als soliste op te treden in Europa, Azië en Amerika. Ze werkte samen met bekende componisten als Philip Glass (Koyaanisqatsi, the Hours) en Ludovico Einaudi (Intouchables, Black Swan). Daarnaast deelde ze het podium met de legendarische Iggy Pop, Patti Smith, Laurie Anderson, Olafur Arnalds en Sufjan Stevens.

Haar albums worden wereldwijd uitgebracht (Channel Classics, Sony Classics) en zijn bekroond met een Edison Award en een gouden-en platina-status. Met het oog op de toekomst en met een weg vol uitdagingen voor ons, speelt Lavinia tijdens haar DETOUR tournee muziek van tijdgenoten en haarzelf.

Foto's van Lavinia Meijer

Foto Lavinia Meijer te Lavinia Meijer - 10/06 - Podium Victorie Foto Lavinia Meijer te Lavinia Meijer - 25/06 - LantarenVenster Foto Lavinia Meijer te Lavinia Meijer - 10/06 - Podium Victorie Foto Lavinia Meijer te Lavinia Meijer - 25/06 - LantarenVenster Foto Lavinia Meijer te Lavinia Meijer - 10/06 - Podium Victorie Foto Lavinia Meijer te Lavinia Meijer - 25/06 - LantarenVenster
 
Bekijk alle 18 foto's van Lavinia Meijer

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws