concert: The Hubschrauber in Openluchttheater De Goffert op VRIJDAG 17 SEPTEMBER 2021

VR.
17 SEP
THE HUBSCHRAUBER 21:00 uur Openluchttheater De Goffert, Nijmegen (door: Doornroosje )
2021
Hoofdprogramma The Hubschrauber
Toegang 9

EXTRA INFORMATIE

De Nijmeegse band, The Hubschrauber, maakt melancholische, eigenzinnige alternative met invloeden van Sparklehorse, Radiohead, dEUS en The National. Het debuutalbum ‘Kepler-186f’ werd gelanceerd met een Chinese maansonde en letterlijk de ruimte ingeschoten.

2020 beloofde een mooi jaar voor the Hubschrauber te worden met o.a. de release van hun tweede album, een optreden op het Valkhof festival en de eer om als eerste Gelderse ambassadeurs van de vrijheid door het land te trekken. Helaas weten we allemaal wat 2020 zelf voor ogen had. Hubschrauber liet zich echter niet kisten en heeft van de verloren tijd gebruik gemaakt om nieuw werk te schrijven. Dat resulteerde in een nieuwe EP. Ook bezoekers die bij de Roosje Ontwaakt show waren zullen dus verrast worden op dit dubbele release feestje met nieuwe muziek en nóg nieuwere muziek.”

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Openluchttheater De Goffert in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The Hubschrauber in Openluchttheater De Goffert plaatsvindt.

Gerelateerd nieuws