concert: Jael / Latanya Alberto in Doornroosje op ZONDAG 18 JULI 2021

ZO.
18 JUL
JAEL / LATANYA ALBERTO Rode Zaal, 21:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Jael Latanya Alberto
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Jael / Latanya Alberto in Doornroosje
Tickets Jael / Latanya Alberto:
zo 18 jul
Doornroosje, Nijmegen
€ 15,00

EXTRA INFORMATIE

De jonge Amsterdamse singer-songwriter en performer Latanya Alberto bracht in 2019 haar debuut EP ‘Ruminate’ uit, die werd opgevolgd door EP ‘Cede’. Dit voorjaar bracht ze haar derde EP ‘The Royal Escape’ uit, na een kickstart te hebben gemaakt met haar performance op het platform COLORS en haar Eurosonic-Noorderslag optreden. Latanya is geïnspireerd door maatschappelijke thema’s en haar culturele achtergrond. Latanya combineert haar muzikale verhalen met visuele uitingen die de totale ervaring compleet maken.
JAEL is een 24-jarige Molukse muzikant, producer, DJ en zanger. Hij groeide op met soul & funk klassiekers. en begon met het spelen van gitaar, drums, toetsen. Voor zijn eigen muziek, combineerde hij elementen van soul & funk met elektronica en soepele beats. Hij laat zich inspireren door artiesten als Sango, Anderson .Paak, Devin Morrison en CRUSH. In 2018 bracht JAEL zijn debuut EP ‘Time’ uit. Verwacht een zeer dansbaar optreden,

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Jael / Latanya Alberto in Doornroosje plaatsvindt.

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals