Latanya Alberto

Nederland

Latanya Alberto is een jonge Amsterdamse singer-songwriter en performer. Latanya had van jongs af aan muziek in haar leven en begon haar professionele carriere als onafhankelijk artiest op 19-jarige leeftijd. Ze bracht haar debuut-EP Ruminate uit in 2018. Dit was haar eerste handtekening van de unieke soulvolle geluiden, zachte vibes en poetische teksten die ze creeert.

Latanya's muzikale uitdrukkingen worden beinvloed door lagen van verschillende genres. Pop, soul en jazz voeren de boventoon. "Deze uitingen houden een belofte in" - zoals ze zelf zegt: "om het verhaal te vertellen dat moet worden gehoord, het bewustzijn dat moet worden gewekt en de emotie die moet worden bevrijd".

Latanya is sterk geinspireerd door maatschappelijke evenementen. Ze gebruikt haar muziek vaak om boodschappen van sociaal onrecht, feminisme en cultureel bewustzijn uit te spreken. Ze schrijft en zingt ook over romantische, emotionele, spirituele en persoonlijke ervaringen. Ongeacht het onderwerp, haar betekenisvolle teksten lezen altijd als poezie.

Latanya vermengt haar muzikale verhalen graag met visuele uitingen om zo een totaalbeleving te creeren. Haar buitengewone beelden bedekt met artistieke fotografie, visuele beweging en muziekvideo's zijn een natuurlijke uitbreiding van haar identiteit als creatieve kunstenaar.

OUDE OPTREDENS VAN Latanya Alberto

  • 18 jul `21
  • 17 - 23   jul
  • 13 - 16   jan
  • 13 - 16   jan

KOMENDE OPTREDENS VAN Latanya Alberto

  • 30 nov `21

OUDE OPTREDENS VAN Latanya Alberto

Latanya Alberto NIEUWS