concert: Nagasaki Swim in Rotown op VRIJDAG 25 JUNI 2021

VR.
25 JUN
NAGASAKI SWIM 18:30 uur Rotown, Rotterdam
2021
Hoofdprogramma Nagasaki Swim
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Nagasaki Swim in Rotown
Tickets Nagasaki Swim:
vr 25 jun
Rotown, Rotterdam
€ 11,50

EXTRA INFORMATIE

Nagasaki Swim is het breinkind van muzikant, songwriter en producer Jasper Boogaard: hij schrijft een rafelige, gelaagde mix van emo en indierock. Het fantastische debuut The Mirror ontstond uit contrasterende ervaringen: een deel daarvan geïnspireerd door Boogaard's stage in Headroom Studios te Philadelphia (de plek waar ook Alex G, Swim Camp en Hop Along albums opnemen).

Het tweede hoofdstuk reflecteert op de terugkomst naar Rotterdam, en het vinden van verzoening tussen die twee werelden. Die verzoening blijft wellicht uit, maar juist de contrasten vinden een ruimte om samen te bestaan in de muziek. De liedjes van Boogaard hebben daarom een soort dissonant element: een field recording of uitstapjes naar ambient muziek, om de luisteraar het gevoel te geven van een gemoedelijke omhelzing. Liefhebbers van LVL UP, I Am Oak, Lomelda en (Sandy) Alex G kunnen bij Nagasaki Swim zakken in het warme bad.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Rotown in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Nagasaki Swim in Rotown plaatsvindt.

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals