concert: Grandbrothers in Ancienne Belgique (AB) op ZONDAG 31 OKTOBER 2021

  • Grandbrothers
    Eurosonic Noorderslag 2016 - Vrijdag
    © Anne-Marie Kok
  • Grandbrothers
    Eurosonic Noorderslag 2016 - Vrijdag
    © Anne-Marie Kok
ZO.
31 OKT
GRANDBROTHERS AB Box, 20:00 uur Ancienne Belgique (AB), Brussel
2021
Hoofdprogramma Grandbrothers

EXTRA INFORMATIE

Deze toffe elektronica act komt net als Kraftwerk uit Düsseldorf. En net als Kraftwerk zijn de Grandbrothers niet bang voor nieuwe ideeën. Geluiden die tegen alle verwachtingen in gaan. Complex en vernieuwend, maar tegelijkertijd esthetisch pakkend. De bron van dit alles? Een gehackte piano. Anders dan Kraftwerk, maar uniek als de neten. Het nieuwe album "All The Unknown" werd uitgebracht op City Slang (het label van artiesten als Caribou, Gold Panda en Roosevelt) en is een melodische trip vol stuwende beats. De juiste ingrediënten voor een betoverende live ervaring!

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op woensdag 02 juni 2021 11:00 van start gegaan.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Ancienne Belgique (AB) in Brussel? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Grandbrothers in Ancienne Belgique (AB) plaatsvindt.

Foto's van Grandbrothers

Foto Grandbrothers te Grasnapolsky zaterdag 2018 Foto Grandbrothers te Grasnapolsky zaterdag 2018 Foto Grandbrothers te Grasnapolsky zaterdag 2018 Foto Grandbrothers te Grasnapolsky zaterdag 2018 Foto Grandbrothers te Eurosonic Noorderslag 2016 - Vrijdag Foto Grandbrothers te Eurosonic Noorderslag 2016 - Vrijdag
 
Bekijk alle 9 foto's van Grandbrothers

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws