concert: Snelle in Lotto Arena op VRIJDAG 04 MAART 2022

  • Snelle
    Snelle - 4/5 - Melkweg
    © Eva Ruiten
  • Snelle
    Snelle - 4/5 - Melkweg
    © Eva Ruiten
VR.
04 MRT
SNELLE 20:00 uur Lotto Arena, Antwerpen
2022
Hoofdprogramma Snelle

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zaterdag 08 mei 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar vrijdag 04 maart 2022.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Snelle in Lotto Arena
Tickets Snelle:
vr 04 mrt
Lotto Arena, Antwerpen
€ 36,50 - 59,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Lars Bos, oftewel Snelle, won de MTV Award voor ‘Beste Worldwide Act’. Begin 2020 kreeg hij zijn eerste Edison – de belangrijkste Nederlandse muziekprijs – als ‘Beste nieuwkomer’. De jury loofde de duizendpoot als “de man die afgelopen jaar verraste met zijn opvallende liedjes”.

Snelle schreef recent nog muziekgeschiedenis in Vlaanderen, want als Nederlandse artiest was hij gelijktijdig met 3 Nederlandstalige singles terug te vinden in de Ultratop 50: ‘Reünie’ (platina), ‘Lippenstift’ (goud) en ‘Smoorverliefd’ (#4) doen het niet alleen goed in de charts, ze worden nog steeds massaal gestreamd, bekeken op YouTube en gespeeld op radio en tv.

De carrière van Snelle nam een hoge vlucht toen hij de met goud en platina overladen single ‘Scars’ uitbracht. Het nummer betekende zijn eerste grote succes in Nederland en Vlaanderen.

Na het uitverkochte clubconcert dat Snelle eind vorig jaar gaf in Het Leuvense Depot schakelt de man dit najaar nog een versnelling hoger. Zaterdag 14 november geeft hij een groots optreden in de Antwerpse Lotto Arena.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Lotto Arena in Antwerpen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Snelle in Lotto Arena plaatsvindt.

Foto's van Snelle

Foto Snelle te Snelle - 14/12 - Melkweg Foto Snelle te Snelle - 4/5 - Melkweg Foto Snelle te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Snelle te Snelle - 12/12 - Doornroosje Foto Snelle te Snelle - 14/12 - Melkweg Foto Snelle te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
 
Bekijk alle 73 foto's van Snelle

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws