concert: Snelle in Lotto Arena op ZATERDAG 08 MEI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Snelle
    Snelle - 4/5 - Melkweg
    © Eva Ruiten
  • Snelle
    Snelle - 4/5 - Melkweg
    © Eva Ruiten


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Snelle in Lotto Arena) verplaatst naar vrijdag 04 maart 2022.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
08 MEI
SNELLE 20:00 uur Lotto Arena, Antwerpen
2021
Hoofdprogramma Snelle

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zaterdag 14 november 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 08 mei 2021.

EXTRA INFORMATIE

Lars Bos, oftewel Snelle, won de MTV Award voor ‘Beste Worldwide Act’. Begin 2020 kreeg hij zijn eerste Edison – de belangrijkste Nederlandse muziekprijs – als ‘Beste nieuwkomer’. De jury loofde de duizendpoot als “de man die afgelopen jaar verraste met zijn opvallende liedjes”.

Snelle schreef recent nog muziekgeschiedenis in Vlaanderen, want als Nederlandse artiest was hij gelijktijdig met 3 Nederlandstalige singles terug te vinden in de Ultratop 50: ‘Reünie’ (platina), ‘Lippenstift’ (goud) en ‘Smoorverliefd’ (#4) doen het niet alleen goed in de charts, ze worden nog steeds massaal gestreamd, bekeken op YouTube en gespeeld op radio en tv.

De carrière van Snelle nam een hoge vlucht toen hij de met goud en platina overladen single ‘Scars’ uitbracht. Het nummer betekende zijn eerste grote succes in Nederland en Vlaanderen.

Na het uitverkochte clubconcert dat Snelle eind vorig jaar gaf in Het Leuvense Depot schakelt de man dit najaar nog een versnelling hoger. Zaterdag 14 november geeft hij een groots optreden in de Antwerpse Lotto Arena.

Foto's van Snelle

Foto Snelle te Snelle - 23/11 - 013 Foto Snelle te Snelle - 14/12 - Melkweg Foto Snelle te Snelle - 4/5 - Melkweg Foto Snelle te Snelle - 23/11 - 013 Foto Snelle te WOO HAH! 2019 Foto Snelle te Vrienden van Amstel Live 2024
 
Bekijk alle 92 foto's van Snelle

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws