concert: Douglas Firs in Parkstad Limburg Theaters op WOENSDAG 29 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Douglas Firs
    Let's Get Lost 2013
    © Rinse Fokkema
  • Douglas Firs
    Let's Get Lost 2013
    © Rinse Fokkema


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Douglas Firs in Parkstad Limburg Theaters) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
29 DEC
DOUGLAS FIRS LIMBURGzaal, 20:00 uur Parkstad Limburg Theaters, Heerlen
2021
Hoofdprogramma Douglas Firs

EXTRA INFORMATIE

Douglas Firs heeft een beladen periode achter de rug: hij werd vader, maar moest ook afscheid nemen van zijn moeder en grootmoeder. Op Heart Of A Mother, zijn meest intieme, hartverscheurende plaat to dusver, komt die wervelwind van verschillende emoties op bijzondere wijze samen.

Foto's van Douglas Firs

Foto Douglas Firs te Triggerfinger - 14/02 _ Doornroosje Foto Douglas Firs te K's Choice - 11/05 - Maassilo Foto Douglas Firs te Let's Get Lost 2013 Foto Douglas Firs te Amsterdam Woods Festival 2015 - zaterdag Foto Douglas Firs te Triggerfinger - 14/02 _ Doornroosje Foto Douglas Firs te Eurosonic Noorderslag 2016 - Vrijdag
 
Bekijk alle 19 foto's van Douglas Firs

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws