concert: Lavinia Meijer in Mezz op ZATERDAG 03 JULI 2021

ZA.
03 JUL
LAVINIA MEIJER Jupiler Zaal, 23:30 uur Mezz, Breda
2021
Hoofdprogramma Lavinia Meijer

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zondag 30 mei 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 03 juli 2021.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Lavinia Meijer in Mezz
Tickets Lavinia Meijer:
za 03 jul
Mezz, Breda

EXTRA INFORMATIE

Met optredens over de hele wereld en samenwerkingen met componisten als Philip Glass en Ludovico Einaudi is Lavinia Meijer een van de meest veelzijdige harpisten van dit moment. Met het oog op de toekomst en met een weg vol uitdagingen voor ons, speelt Lavinia tijdens haar DETOUR tournee muziek van tijdgenoten en haarzelf. “De stilte tussen klanken in vergroot de muziek eromheen. Ondanks de ontstane ruimte tussen ons in raakt muziek ons nog altijd over grote afstanden heen. Een detour, via de muziek van nu.”
Dit voorjaar komt ze naar MEZZ voor een intieme show met Neo-Klassieke muziek van onder meer Streliski, Olafur Arnalds en Nils Frahm.

De kaartverkoop start op vrijdag 12 maart om 10:00 uur via de website.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Mezz in Breda? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Lavinia Meijer in Mezz plaatsvindt.

Foto's van Lavinia Meijer

Foto Lavinia Meijer te Lavinia Meijer - 10/06 - Podium Victorie Foto Lavinia Meijer te Lavinia Meijer - 10/06 - Podium Victorie Foto Lavinia Meijer te Lavinia Meijer - 10/06 - Podium Victorie Foto Lavinia Meijer te Lavinia Meijer - 10/06 - Podium Victorie Foto Lavinia Meijer te Lavinia Meijer - 10/06 - Podium Victorie Foto Lavinia Meijer te Lavinia Meijer - 10/06 - Podium Victorie
 
Bekijk alle 9 foto's van Lavinia Meijer

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws