concert: Maaike Ouboter in Mezz op ZONDAG 31 OKTOBER 2021

  • Maaike Ouboter
    De Beste Singer Songwriter - 25/09 - Paradiso
    © Marcel Poelstra
  • Maaike Ouboter
    De Beste Singer Songwriter - 25/09 - Paradiso
    © Marcel Poelstra
ZO.
31 OKT
MAAIKE OUBOTER Kleine zaal, 20:00 uur Mezz, Breda
2021
Hoofdprogramma Maaike Ouboter

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 31 oktober 2021.
Dat is 38 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Maaike Ouboter in Mezz
DEZE Maaike Ouboter TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
zo 31 okt
Mezz, Breda
€ 19,00

EXTRA INFORMATIE

Maaike Ouboter beleeft in 2013 in Nederland en Vlaanderen een stormachtige doorbraak met haar deelname aan het televisieprogramma De Beste Singer-songwriter van Nederland. Haar optreden in het televisieprogramma met het nummer ‘Dat Ik Je Mis’ wordt op Youtube ruim 25 miljoen keer bekeken en de single wordt met platina bekroond. In 2015 komt haar debuutalbum ‘En Hoe het Dan Ook Weer Dag Wordt’ uit dat de gouden status behaalt. Na haar tweede album ‘Vanaf Nu Is Het Van Jou’ neemt Maaike even gas terug.

Dit voorjaar is ze terug met de release van de single ‘Doe Mij Maar Het Verdriet’. Zelf zegt ze hier over “het is een ode aan het leven en de liefde. En als dat dan eindigt in verdriet, dan toch liever het verdriet dan dat je die liefde nooit hebt gekend”. Uiteindelijk is dat een thema in haar hele oeuvre: Hoopvolle muziek over het leven in al zijn lagen. En met dit oeuvre én nieuwe muziek keert ze komend najaar samen met haar band terug op de poppodia.

Foto's van Maaike Ouboter

Foto Maaike Ouboter te De Beste Singer Songwriter - 25/09 - Paradiso Foto Maaike Ouboter te Damaris Festival 2015 Foto Maaike Ouboter te Maaike Ouboter - 22/05 - TivoliVredenburg Foto Maaike Ouboter te Songbird 2013 - Dag 1 Foto Maaike Ouboter te Maaike Ouboter - 22/05 - TivoliVredenburg Foto Maaike Ouboter te Maaike Ouboter - 22/05 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 43 foto's van Maaike Ouboter

Gerelateerd nieuws