concert: De Dijk in Ziggo Dome op ZATERDAG 02 OKTOBER 2021

  • De Dijk
    Paaspop Schijndel 2012
    © Marcel Poelstra
  • De Dijk
    Dauwpop 2012
    © Tim van Veen
ZA.
02 OKT
DE DIJK 20:00 uur Ziggo Dome, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma De Dijk
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets De Dijk in Ziggo Dome
Tickets De Dijk:
za 02 okt
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 42,95 - 69,95

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Op 1 oktober 1981 stond De Dijk voor het eerst op het podium. Inmiddels horen de optredens en de liedjes van De Dijk tot het Nederlands cultureel erfgoed. Precies veertig jaar later, op 1 oktober 2021, viert De Dijk het jubileum in de Ziggo Dome waarbij alle grote hits voorbij zullen komen. "We hadden in 1981 nooit kunnen bedenken dat we precies veertig jaar later een concert zouden geven in de grootste zaal van Nederland, de Ziggo Dome. Dat de fans ons al zo lang steunen maakt ons dankbaar en trots. We hebben nog steeds heel veel plezier in het live spelen en kunnen dan ook niet wachten om op 1 oktober onze verjaardag te vieren met alle ‘vrienden en vriendinnen’ van De Dijk en alle liedjes die ons dierbaar zijn”, aldus de bandleden van De Dijk.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Ziggo Dome in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat De Dijk in Ziggo Dome plaatsvindt.

Foto's van De Dijk

Foto De Dijk te Elvis Costello / De Dijk - 05/07 - Paleis Soestdijk Foto De Dijk te Meerpop 2010 Foto De Dijk te De Dijk - 16/12 - Paradiso Foto De Dijk te De Dijk - 09/11 - Maassilo Foto De Dijk te Indian Summer Festival 2014 Foto De Dijk te Meerpop 2010
 
Bekijk alle 137 foto's van De Dijk

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws