concert: Maaike Ouboter in Doornroosje op VRIJDAG 22 OKTOBER 2021

  • Maaike Ouboter
    De Beste Singer Songwriter - 25/09 - Paradiso
    © Marcel Poelstra
  • Maaike Ouboter
    De Beste Singer Songwriter - 25/09 - Paradiso
    © Marcel Poelstra
VR.
22 OKT
MAAIKE OUBOTER Paarse Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Maaike Ouboter
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Maaike Ouboter in Doornroosje
Tickets Maaike Ouboter:
vr 22 okt
Doornroosje, Nijmegen
€ 18,50

EXTRA INFORMATIE

Maaike Ouboter beleeft in 2013 in Nederland en Vlaanderen een stormachtige doorbraak met haar deelname aan het televisieprogramma De Beste Singer-songwriter van Nederland. Haar optreden in het televisieprogramma met het nummer ‘Dat Ik Je Mis’ wordt op Youtube ruim 25 miljoen keer bekeken en de single wordt met platina bekroond. In 2015 komt haar debuutalbum ‘En Hoe het Dan Ook Weer Dag Wordt’ uit dat de gouden status behaalt. Na haar tweede album ‘Vanaf Nu Is Het Van Jou’ neemt Maaike even gas terug.

Dit voorjaar is ze terug met de release van de single ‘Doe Mij Maar Het Verdriet’. Zelf zegt ze hier over “het is een ode aan het leven en de liefde. En als dat dan eindigt in verdriet, dan toch liever het verdriet dan dat je die liefde nooit hebt gekend”. Uiteindelijk is dat een thema in haar hele oeuvre: Hoopvolle muziek over het leven in al zijn lagen. En met dit oeuvre én nieuwe muziek keert ze komend najaar samen met haar band terug op de poppodia.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Maaike Ouboter in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van Maaike Ouboter

Foto Maaike Ouboter te Tussen de hoge Bomen 2019 Foto Maaike Ouboter te Maaike Ouboter - 22/05 - TivoliVredenburg Foto Maaike Ouboter te De Beste Singer Songwriter - 25/09 - Paradiso Foto Maaike Ouboter te Maaike Ouboter - 22/05 - TivoliVredenburg Foto Maaike Ouboter te On The Road Again 2021 Foto Maaike Ouboter te Damaris Festival 2015
 
Bekijk alle 43 foto's van Maaike Ouboter

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws