concert: Navarone in Luxor Live op WOENSDAG 17 NOVEMBER 2021

WO.
17 NOV
NAVARONE Grote zaal / Main hall, 20:00 uur Luxor Live, Arnhem
2021
Hoofdprogramma Navarone
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Navarone in Luxor Live
Tickets Navarone:
wo 17 nov
Luxor Live, Arnhem
€ 20,00

EXTRA INFORMATIE

Nadat de Nijmeegse rockband Navarone in 2019 hun succesvolste jaar ooit beleefde - met o.a. een 2de plek bij The Voice of Holland, twee volledig uitverkochte clubtours met 20 eigen headline shows, supports voor Bon Jovi in 't Goffertpark en Anouk in Ziggodome (2 keer zelfs) en meer dan 35 zomerfestivals - staat de band nu helemaal klaar om de draad eindelijk weer op te pakken. En hoe, want de heren hebben het afgelopen 1,5 jaar niet stilgezeten! Hun gestage opmars is namelijk niet onopgemerkt gebleven en tijdens de pandemie heeft de band dan ook getekend bij het grote Sony Music en zijn ze de studio ingedoken met niemand minder dan Gordon Groothedde (o.a. bekend van zijn werk met Krezip, Maan, Waylon, Bløf, Miss Montreal, Ayreon etc.). Dit voorspelt veel goeds!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Luxor Live in Arnhem? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Navarone in Luxor Live plaatsvindt.

Foto's van Navarone

Foto Navarone te Zwarte Cross 2014 - Dag 1 Foto Navarone te Navarone - 22/10 - Paradiso Foto Navarone te Navarone - 24/04 - Gebr. de Nobel Foto Navarone te Appelpop 2013 Foto Navarone te Navarone - 14/12 - Luxor Live Foto Navarone te Cityrock Leeuwarden 2017
 
Bekijk alle 148 foto's van Navarone

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws