concert: Claw Boys Claw in Paradiso op WOENSDAG 15 DECEMBER 2021

  • Claw Boys Claw
    Claw Boys Claw - 5/4 - Tivoli
    © Marcel Poelstra
  • Claw Boys Claw
    Claw Boys Claw - 5/4 - Tivoli
    © Marcel Poelstra
WO.
15 DEC
CLAW BOYS CLAW Grote Zaal, 20:30 uur Paradiso, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma Claw Boys Claw
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Claw Boys Claw in Paradiso
Tickets Claw Boys Claw:
wo 15 dec
Paradiso, Amsterdam
€ 25,50

EXTRA INFORMATIE

Claw Boys Claw maakt al jarenlang een afwisselende mix van rauwe, vuige, lyrische en psychedelische rock. Peter te Bos en kompanen wil het maar niet lukken om bezadigd te raken, en dat is goed nieuws voor ons. Een nieuw album is op komst en ze kunnen niet wachten om weer te gaan doen wat ze al bijna veertig jaar als allerbeste doen: optreden!

Outsiders zijn het, die jongens van Claw Boys Claw. Ze lappen muzikale wetten aan hun laars en overstijgen genres door te weigeren zich te conformeren aan de regels die erbij horen. Sterker nog, ze spelen er dwars doorheen. Op de nieuwe single The Stone Trembles laat de band horen dat ze niet alleen tot hun recht komen als beste Nederlandse liveband, maar het vuur dat in ze raast ook in de studio weten vast te leggen. Je hoort dat Claw Boys Claw in de huidige en langst bestaande bezetting steeds hechter is geworden. En… frontman Peter te Bos zingt beter dan ooit.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op zaterdag 22 mei 2021 10:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Paradiso in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Claw Boys Claw in Paradiso plaatsvindt.

Foto's van Claw Boys Claw

Foto Claw Boys Claw te Come As You Are 2017 Foto Claw Boys Claw te Paaspop 2019- vrijdag Foto Claw Boys Claw te Booch? Festival 2008 Foto Claw Boys Claw te Lowlands 2008 Foto Claw Boys Claw te Welcome To The Village 2019 - zondag - Foto Claw Boys Claw te Pinkpop Classic 2009
 
Bekijk alle 108 foto's van Claw Boys Claw

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan