concert: Claw Boys Claw in So What! op VRIJDAG 05 NOVEMBER 2021

  • Claw Boys Claw
    Claw Boys Claw - 5/4 - Tivoli
    © Marcel Poelstra
  • Claw Boys Claw
    Claw Boys Claw - 5/4 - Tivoli
    © Marcel Poelstra
VR.
05 NOV
CLAW BOYS CLAW 21:00 uur So What!, Gouda
2021
Hoofdprogramma Claw Boys Claw
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Claw Boys Claw in So What!
Tickets Claw Boys Claw:
vr 05 nov
So What!, Gouda
€ 20,00

EXTRA INFORMATIE

Claw Boys Claw maakt al jarenlang een afwisselende mix van rauwe, vuige, lyrische en psychedelische rock. Peter te Bos en kompanen wil het maar niet lukken om bezadigd te raken, en dat is goed nieuws voor ons. Een nieuw album is op komst en ze kunnen niet wachten om weer te gaan doen wat ze al bijna veertig jaar als allerbeste doen: optreden!

Outsiders zijn het, die jongens van Claw Boys Claw. Ze lappen muzikale wetten aan hun laars en overstijgen genres door te weigeren zich te conformeren aan de regels die erbij horen. Sterker nog, ze spelen er dwars doorheen. Op de nieuwe single The Stone Trembles laat de band horen dat ze niet alleen tot hun recht komen als beste Nederlandse liveband, maar het vuur dat in ze raast ook in de studio weten vast te leggen. Je hoort dat Claw Boys Claw in de huidige en langst bestaande bezetting steeds hechter is geworden. En… frontman Peter te Bos zingt beter dan ooit.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op zaterdag 22 mei 2021 10:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de So What! in Gouda? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Claw Boys Claw in So What! plaatsvindt.

Foto's van Claw Boys Claw

Foto Claw Boys Claw te Dauwpop 2018 Foto Claw Boys Claw te Monsters of Mariaheide 2017 Foto Claw Boys Claw te Fuzfest - 27/09 - Paradiso Foto Claw Boys Claw te Zwarte Cross Festival 2019 - Zaterdag Foto Claw Boys Claw te Booch? Festival 2008 Foto Claw Boys Claw te Dauwpop 2018
 
Bekijk alle 108 foto's van Claw Boys Claw

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws