concert: Claw Boys Claw in Eureka op ZATERDAG 30 OKTOBER 2021

  • Claw Boys Claw
    Claw Boys Claw - 5/4 - Tivoli
    © Marcel Poelstra
  • Claw Boys Claw
    Claw Boys Claw - 5/4 - Tivoli
    © Marcel Poelstra
ZA.
30 OKT
CLAW BOYS CLAW 21:00 uur Eureka, Zwolle
2021
Hoofdprogramma Claw Boys Claw

EXTRA INFORMATIE

Claw Boys Claw maakt al jarenlang een afwisselende mix van rauwe, vuige, lyrische en psychedelische rock. Peter te Bos en kompanen wil het maar niet lukken om bezadigd te raken, en dat is goed nieuws voor ons. Een nieuw album is op komst en ze kunnen niet wachten om weer te gaan doen wat ze al bijna veertig jaar als allerbeste doen: optreden!

Outsiders zijn het, die jongens van Claw Boys Claw. Ze lappen muzikale wetten aan hun laars en overstijgen genres door te weigeren zich te conformeren aan de regels die erbij horen. Sterker nog, ze spelen er dwars doorheen. Op de nieuwe single The Stone Trembles laat de band horen dat ze niet alleen tot hun recht komen als beste Nederlandse liveband, maar het vuur dat in ze raast ook in de studio weten vast te leggen. Je hoort dat Claw Boys Claw in de huidige en langst bestaande bezetting steeds hechter is geworden. En… frontman Peter te Bos zingt beter dan ooit.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op zaterdag 22 mei 2021 10:00 van start gegaan.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Eureka in Zwolle? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Claw Boys Claw in Eureka plaatsvindt.

Foto's van Claw Boys Claw

Foto Claw Boys Claw te Pinkpop Classic 2009 Foto Claw Boys Claw te Paaspop 2019- vrijdag Foto Claw Boys Claw te Lowlands 2008 Foto Claw Boys Claw te Claw Boys Claw - 5/4 - Tivoli Foto Claw Boys Claw te Zwarte Cross Festival 2019 - Zaterdag Foto Claw Boys Claw te Booch? Festival 2008
 
Bekijk alle 108 foto's van Claw Boys Claw

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws