concert: Claw Boys Claw in Doornroosje op DONDERDAG 11 NOVEMBER 2021

  • Claw Boys Claw
    Claw Boys Claw - 5/4 - Tivoli
    © Marcel Poelstra
  • Claw Boys Claw
    Claw Boys Claw - 5/4 - Tivoli
    © Marcel Poelstra
DO.
11 NOV
CLAW BOYS CLAW Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Claw Boys Claw

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 11 november 2021.
Dat is 869 dagen geleden.

Concert uitverkocht
Claw Boys Claw in Doornroosje is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
do 11 nov
Claw Boys Claw (uitverkocht)
Doornroosje, Nijmegen
€ 24,00

EXTRA INFORMATIE

Claw Boys Claw maakt al jarenlang een afwisselende mix van rauwe, vuige, lyrische en psychedelische rock. Peter te Bos en kompanen wil het maar niet lukken om bezadigd te raken, en dat is goed nieuws voor ons. Een nieuw album is op komst en ze kunnen niet wachten om weer te gaan doen wat ze al bijna veertig jaar als allerbeste doen: optreden!

Outsiders zijn het, die jongens van Claw Boys Claw. Ze lappen muzikale wetten aan hun laars en overstijgen genres door te weigeren zich te conformeren aan de regels die erbij horen. Sterker nog, ze spelen er dwars doorheen. Op de nieuwe single The Stone Trembles laat de band horen dat ze niet alleen tot hun recht komen als beste Nederlandse liveband, maar het vuur dat in ze raast ook in de studio weten vast te leggen. Je hoort dat Claw Boys Claw in de huidige en langst bestaande bezetting steeds hechter is geworden. En… frontman Peter te Bos zingt beter dan ooit.

Foto's van Claw Boys Claw

Foto Claw Boys Claw te Claw Boys Claw - 25/05 - Metropool Foto Claw Boys Claw te Beerland 2016 Foto Claw Boys Claw te Monsters of Mariaheide 2017 Foto Claw Boys Claw te Claw Boys Claw - 21/12 - Gigant Foto Claw Boys Claw te Claw Boys Claw - 22/5 - Effenaar Foto Claw Boys Claw te MOM FEST 2019
 
Bekijk alle 138 foto's van Claw Boys Claw

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest