concert: Meskerem Mees in Paradiso op ZONDAG 19 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Meskerem Mees
    Meskerem Mees - 29/04 - Patronaat
    © Irwan Notosoetarso
  • Meskerem Mees
    Dauwpop 2022
    © Anne-Marie Kok


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Meskerem Mees in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
19 DEC
MESKEREM MEES Kleine Zaal, 16:30 uur Paradiso, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma Meskerem Mees

EXTRA INFORMATIE

Meskerem Mees is in het bezit van een gouden stem en dito liedjes van een tijdloze schoonheid. Met behulp van een akoestische gitaar en het cellospel van haar goede vriendin Febe, tovert ze haar gelaagde en zorgvuldig opgebouwde songs om tot heel fraaie luisterervaringen. De amper twintigjarige artiest uit Gent verovert met haar debuutsingle ‘Joe’ in 2020 vele harten in België en daarbuiten. Het nummer legt de lat meteen hoog voor haar eerste album, dat dit najaar verschijnt.

Foto's van Meskerem Mees

Foto Meskerem Mees te Meskerem Mees - 29/04 - Patronaat Foto Meskerem Mees te Dauwpop 2022 Foto Meskerem Mees te Dauwpop 2022 Foto Meskerem Mees te Motel Mozaique 2022 Foto Meskerem Mees te Dauwpop 2022 Foto Meskerem Mees te Meskerem Mees - 29/04 - Patronaat
 
Bekijk alle 13 foto's van Meskerem Mees

Gerelateerd nieuws