concert: Evil Invaders in Simplon op VRIJDAG 08 APRIL 2022

  • Evil Invaders
    Into The Grave 2016
    © Tim van Veen
  • Evil Invaders
    Into The Grave 2016
    © Tim van Veen
VR.
08 APR
EVIL INVADERS 20:00 uur Simplon, Groningen
2022
Hoofdprogramma Evil Invaders
Voorprogramma Cryptosis
Schizophrenia
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Evil Invaders in Simplon
Tickets Evil Invaders:
vr 08 apr
Simplon, Groningen
€ 15,00

EXTRA INFORMATIE

Hailing from Belgium and back in Simplon: Evil Invaders! Naast Graspop en de Zwarte Cross stonden ze al twee keer eerder bij ons op het podium en nu verwelkomen we ze graag opnieuw in 2022. Met lange solo’s en lange haren staat metalband Evil Invaders garant voor een avondje beuken waar je geen spijt van zult krijgen!

In eigen land hadden ze al een behoorlijke live reputatie opgebouwd, maar toen in 2013 hun debuut-EP verscheen gooiden Evil Invaders ook buiten België hoge ogen. Ze zetten Belgische thrash metal wereldwijd nog meer op de kaart toen in 2015 hun eerste album ‘Pulses Of Pleasure’ uitkwam. Twee jaar later zijn ze met label Napalm Records in zee gegaan waaruit hun tweede album ‘Feed Me Violence’ is voortgekomen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Simplon in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Evil Invaders in Simplon plaatsvindt.

Foto's van Evil Invaders, Cryptosis, Schizophrenia

Foto Evil Invaders te Waterpop 2017 Foto Evil Invaders te Epic Metal Fest 2016 Foto Evil Invaders te Vestrock 2016 Foto Evil Invaders te Waterpop 2017 Foto Evil Invaders te Vestrock 2016 Foto Evil Invaders te Into The Grave 2016
 
Bekijk alle 22 foto's van Evil Invaders

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws