concert: Gotu Jim in Merleyn op ZATERDAG 25 SEPTEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Gotu Jim
    Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
    © Serge Hasperhoven


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Gotu Jim in Merleyn) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
25 SEP
GOTU JIM 22:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2021
Hoofdprogramma Gotu Jim
Concert uitverkocht
Gotu Jim in Merleyn is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
za 25 sep
Gouden James Tour: Gotu Jim (uitverkocht)
Merleyn, Nijmegen
€ 14,50

EXTRA INFORMATIE

Gouden James, ook wel Gotu Jim, maakt sinds eind 2017 fufore met sympathieke zingrappende tunes met uitzinnig vulgaire teksten. De ietwat studentikoze rapper scoorde al virale hits met Oranje Etiket, Chimi uit het Zuiden en Tweede Klas Shit. Na samenwerkingen met Yung Internet, Merol, Faberyayo, Willie Wartaal en Baby Boys kwam onlangs de Gouden James EP uit op Burning Fik, het label van Faberyayo en Abel en als corona voorbij is komt hij Merleyn natuurlijk ook even op zijn kop zetten.

Foto's van Gotu Jim

Foto Gotu Jim te Lowlands 2022 - zondag Foto Gotu Jim te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Gotu Jim te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Gotu Jim te Lowlands 2022 - zondag Foto Gotu Jim te Back to Live Fieldlab festival pop Foto Gotu Jim te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
 
Bekijk alle 16 foto's van Gotu Jim

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws