concert: Ten Times A Million in Patronaat op DONDERDAG 18 NOVEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Ten Times A Million
    Eurosonic Noorderslag 2019 - Zaterdag
    © Irwan Notosoetarso
  • Ten Times A Million
    Eurosonic Noorderslag 2019 - Zaterdag
    © Irwan Notosoetarso


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Ten Times A Million in Patronaat) verplaatst naar donderdag 03 februari 2022.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
18 NOV
TEN TIMES A MILLION Kleine Zaal, 20:30 uur Patronaat, Haarlem
2021
Hoofdprogramma Ten Times A Million

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zaterdag 15 mei 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar donderdag 18 november 2021.

EXTRA INFORMATIE

Het Nederlands/Duitse Ten Times A Million staat bekend om recht-voor-zijn-raap riffs en een herkenbare sound. Ergens tussen Nothing But Thieves en Queens Of The Stone Age in eigenlijk. De band stond al op meerdere festivals en langzaamaan wordt de band steeds iets bekender. Dat de band geïnspireerd wordt door stevige rock blijkt niet alleen uit de sound van de band en het stemgeluid van zanger Martin Duve. Maar ook uit het feit dat de band hun debuut-EP opnam met de producer en engineer van onder andere Nothing But Thieves.

Foto's van Ten Times A Million

Foto Ten Times A Million te Eurosonic Noorderslag 2019 - Zaterdag Foto Ten Times A Million te Eurosonic Noorderslag 2019 - Zaterdag Foto Ten Times A Million te White Lies - 21/04 - Paard Foto Ten Times A Million te The Sore Losers - 02/02 - Gigant Foto Ten Times A Million te Navarone - 22/10 - Paradiso Foto Ten Times A Million te Waterpop 2019
 
Bekijk alle 17 foto's van Ten Times A Million

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws