concert: Metz in Rotown op ZONDAG 01 MEI 2022

  • Metz
    Metz - 5/2 - Merleyn
    © Erik Luyten
  • Metz
    Metz - 5/2 - Merleyn
    © Erik Luyten
ZO.
01 MEI
METZ 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2022
Hoofdprogramma Metz
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Metz in Rotown
Tickets Metz:
zo 01 mei
Rotown, Rotterdam
€ 20,00

EXTRA INFORMATIE

Dat de noiserock van METZ de gehemelte treft als een aambeeld, dat ondervonden we al in 2012 bij het intussen legendarische titelloze debuut. De fundamenten zijn alom bekend: drums van massief diamant, bassen die de kwantumfysica om zeep helpen en gitaaraanslagen waarin je het bloed praktisch uit de vingers hoort druipen. METZ heeft Rotown meerdere malen aan gort gespeeld, en na elke show dachten we bij onszelf: zo'n splinterbom van gitaargeweld overleven we niet nóg een keer.

Gelukkig hebben recente gebeurtenissen ons veel nieuw inzicht gebracht betreft ons eigen incasseringsvermogen. De rode cijfers worden wederom smachtend ontvangen op de laatste langspeler van de Canadezen: Atlas Vending blaast noisy no wave, post-hardcore en shoegaze op tot een verknipt, allesvernietigend spektakel.

Voorprogramma Psychic Graveyard

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Rotown in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Metz in Rotown plaatsvindt.

Foto's van Metz

Foto Metz te Metz - 5/2 - Merleyn Foto Metz te Best Kept Secret 2015 - Vrijdag Foto Metz te Metz - 5/2 - Merleyn Foto Metz te Metz - 5/2 - Merleyn Foto Metz te Loose Ends 2019 Foto Metz te Best Kept Secret 2015 - Vrijdag
 
Bekijk alle 27 foto's van Metz

Gerelateerd nieuws