concert: Angelique Kidjo – Mother Nature in Concertgebouw op DINSDAG 30 NOVEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Angelique Kidjo
    Angelique Kidjo - 30/04 - Concertgebouw
    © Andrea Roell
  • Angelique Kidjo
    Angelique Kidjo - 30/04 - Concertgebouw
    © Andrea Roell


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Angelique Kidjo – Mother Nature in Concertgebouw) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
30 NOV
ANGELIQUE KIDJO – MOTHER NATURE Grote Zaal, 20:15 uur Concertgebouw, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma Angelique Kidjo

EXTRA INFORMATIE

Time Magazine omschreef haar als 'Afrika's meest vooraanstaande diva'. De BBC nam haar op in zijn lijst met de vijftig meest iconische personen van het Afrikaanse continent. En The Guardian noemde haar als een van de 100 meest inspirerende vrouwen op deze wereld: Angélique Kidjo. Met haar overweldigende stem en podiumpersoonlijkheid, en door de manier waarop ze zich moeiteloos tussen culturen en talen weet te bewegen, won ze de afgelopen drie decennia de harten van publiek en critici wereldwijd. In haar muziek brengt ze de West-Afrikaanse tradities, die ze leerde kennen tijdens haar jeugd in Benin, samen met Amerikaanse invloeden (denk aan R&B, funk en jazz) maar ook met elementen uit de Europese en Latijns-Amerikaanse muziektradities.

Foto's van Angelique Kidjo

Foto Angelique Kidjo te Angelique Kidjo - 30/04 - Concertgebouw Foto Angelique Kidjo te Angelique Kidjo - 30/04 - Concertgebouw Foto Angelique Kidjo te Angelique Kidjo - 30/04 - Concertgebouw Foto Angelique Kidjo te Angelique Kidjo - 30/04 - Concertgebouw Foto Angelique Kidjo te Angelique Kidjo - 30/04 - Concertgebouw Foto Angelique Kidjo te Angelique Kidjo - 30/04 - Concertgebouw
 
Bekijk alle 12 foto's van Angelique Kidjo

Gerelateerd nieuws