concert: Nana Adjoa in TivoliVredenburg op DONDERDAG 14 OKTOBER 2021

  • Nana Adjoa
    Amsterdam Woods Festival 2015 - zaterdag
    © Irwan Notosoetarso
  • Nana Adjoa
    Amsterdam Woods Festival 2015 - zaterdag
    © Irwan Notosoetarso
DO.
14 OKT
NANA ADJOA Cloud Nine, 20:30 uur TivoliVredenburg, Utrecht (door: EKKO )
2021
Hoofdprogramma Nana Adjoa
Toegang 13,50 euro

EXTRA INFORMATIE

INDIE-SOUL VAN EIGEN BODEM VOL DETAIL EN INGETOGEN VERFIJNDHEDEN.

Met oog voor detail en verfijndheid maakte Nana Adjoa – die u misschien al kent van Sue The Night en Janne Schra – haar dubbel-ep Down At The Root in 2017 en 2018. Erna kwam het succes stap voor stap – enkel en alleen door ontwapenende optredens, zachte indie met soulvolle invloeden en prachtige, ingetogen teksten. Nu is het eerste volledige album Big Dreaming Ants gearriveerd – van het bulderende Throw Stones tot het lichtvoetige uptempo She’s Stronger. Weer een stap voorwaarts in de carrière van Nana Adjoa, die niet voor niks gepaard ging met vele lovende recensies. Bewonder haar groei en laat je imponeren tijdens haar nieuwe tournee.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Nana Adjoa in TivoliVredenburg plaatsvindt.

Foto's van Nana Adjoa

Foto Nana Adjoa te 3voor12 Song van het Jaar 2018 Foto Nana Adjoa te Nana Adjoa - 17-06 - Burgerweeshuis Foto Nana Adjoa te Nana Adjoa - 17-06 - Burgerweeshuis Foto Nana Adjoa te Amsterdam Woods Festival 2015 - zaterdag Foto Nana Adjoa te Wantijpop 2019 Foto Nana Adjoa te 3voor12 Song van het Jaar 2018
 
Bekijk alle 25 foto's van Nana Adjoa

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws